15/9
Zkrášlete si svůj bourák

Zkrášlete si svůj bourák

15. září 2015 v 21.15   Ostatní

Víte, ve kterém ročním období využívají lidé své auto nejčastěji? Je to rozhodně léto. Právě v létě vyrážíme nejčastěji nejen na dovolené, ale také na nejrůznější výlety, jezdíme častěji navštěvovat příbuzné a známé atp. Zejména pokud máte děti nebo domácí mazlíčky, vypadá většinou vaše auto po létě jako po výbuchu. Je nejvyšší čas věnovat svému plechovému miláčku čas a péči. Pusťte se do generálního úklidu a svůj bourák můžete také skvěle vylepšit. Nebude vás to stát balík a výsledek bude skvělý. Neváhejte a pojďte se s námi inspirovat, jak vylepšit své auto.

Co je základem interiéru každého auta? No jistě! Autopotahy! Autopotahy můžete udržovat pravidelným čištěním a vysáváním. Přesto jednou přijde jejich čas, a bude je nutné vyměnit za nové. Jestliže jsou vaše autopotahy již zteřelé, staré a ošklivé, pořiďte si krásné nové autopotahy za hubičku. Autopotahy si můžete vybrat jak ty univerzální, tak v nabídce najdete také autopotahy na míru. Každý typ autopotahů má své výhody i nevýhody. Univerzální autopotahy vám přinesou skvělý standart za rozumnou cenu. U autopotahů na míru získáte nadstandard, za který si však budete muset trochu připlatit.

Aby bylo vaše auto naprosto dokonalé, nezapomeňte také na autokoberce. Ty mají nejen svou estetickou, ale také zejména praktickou funkci. Stejně jako autopotahy chrání čalounění vašeho vozu proti opotřebování, i autokoberce zabrání opotřebování podlah auta. Velký výběr kvalitních autokoberců naleznete na internetové adrese www.vopi.cz/autokoberce/. Tento web provozuje společnost Vopi.cz, která je rájem pro všechny milovníky motorismu.V její nabídce dále najdete kvalitní autopotahy, autokosmetiku i speciální a praktické autodoplňky.

Nexen, Barum, Sava, Kormorán a další levné pneumatiky pro váš vůz na vsenaauto.cz

Pneumatiky, Alu Kola, Ocelové disky