21/12
Svezte se válečným vozem

Svezte se válečným vozem

21. prosince 2017 v 01.15   Ostatní

Snad každý muž toužil se toužil v dětství alespoň na chvilku stát vojákem a to z jednoho prostého důvodu. Chtěl si vyzkoušet jízdu v tanku. Pro mnoho byla tato touha natolik silná, že je ovlivnila při výběru povolání, ale ne každému se poštěstilo dostat se do armády. Pokud i vy máte doma takového nadšence, který stále čeká na svůj splněný sen, pak mu jej můžete splnit třeba už tyto Vánoce.

Projeďte se v bojovém voze

Projížďka v tanku není v současné době ničím nemožným a určitě kvůli tomu není nutné vstupovat do armády. Stačí jen vědět, kde hledat potřebné informace. Jízda v tanku představuje jedinečný zážitek, kdy si na místě spolujezdce vychutnáte jízdu v náročném terénu a překonávání překážek. Druhou možností je pak projížďka v BVP čili v bojovém vozidle pěchoty. Hlavní rozdíl spočívá v tom, že zatímco jízdu v tanku není možné absolvovat s doprovodem, jízdu v BVP si můžete užít společně s někým vám blízkým. Tyto bojové vozy jsou přizpůsobeny jízdě v náročném terénu, ale zvládnou také přesuny po běžných cestách. Pro absolvování tohoto zážitku není překážkou ani nepřízeň počasí a je možné si jej užít kdykoliv během roku, bez ohledu na roční období. Projížďka v tanku nebo BVP je jednoznačně tím nejlepším adrenalinovým zážitkem, kterým můžete obdarovat pravého army nadšence.

Projížďka v BVPProjížďka v BVP

Slevy na zážitky

Odrazuje-li vás však vyšší pořizovací cena, pak se podívejte na stránky www.firmanazazitky.cz/…nocni-slevy/, kde i tyto zážitky najdete v zajímavých povánočních slevách. Kromě adrenalinových zážitků zde najdete také samozřejmě další zážitky, které jsou u zákazníků velmi oblíbené. Typicky sem patří rodinné pobyty či simulátory nejrůznějšího druhu. Všechny zážitky mají stále stejnou hodnotu a kvalitu, jen jejich cena je příznivější a stávají se tak dostupnějšími pro širší vrstvy. Pořízení zážitku ve slevách je jedinečnou šancí, jak zažít nepoznané.

Nexen, Barum, Sava, Kormorán a další levné pneumatiky pro váš vůz na vsenaauto.cz

Pneumatiky, Alu Kola, Ocelové disky