2/9
Jak si vybrat kvalitní autoškolu

Jak si vybrat kvalitní autoškolu

2. září 2015 v 17.00   Ostatní

Uvažujete nad tím, že si konečně uděláte řidičský průkaz? Již pokukujete po autoškolách ve vašem městě? Zaujala vás ta, která celý řidičský výcvik slibuje za pouhé 4 tisíce korun? Pokud je tohle jediná informace, kterou o autoškole máte, tak se na chvíli zastavte. Nízká cena je velmi často jistě lákavou nabídkou, nemusí se vám však vždy vyplatit. Poradíme vám, jak si vybrat tu nejlepší autoškolu.

Osobní doporučení

Jedním z možných způsobů, jak si vybrat správnou autoškolu, je nechat si poradit od přátel, kteří kurz autoškoly v poslední době absolvovali. Jistě vám velmi rádi poví, jakým způsobem probíhal jejich řidičský výcvik. Jak byli spokojeni s teoretickou výukou, praktickými jízdami s konkrétním lektorem a třeba i se závěrečnou zkouškou. Pokud se s vámi kamarádi o tyhle informace podělí, jste na dobré cestě k výběru autoškoly.

Dostupné informace

Co si o konkrétní autoškole můžete zjistit v online prostředí? Komunikují se studenty pomocí sociálních sítí? Mají na svých stránkách všechno co by vás mohlo zajímat? Webové stránky by měly obsahovat alespoň následující informace:

  • rozsah a délka kurzu
  • informace o termínech zahájení kurzů
  • cena kurzu (včetně dalších poplatků jako opakovaná zkouška či jízdy navíc…)

Osobní návštěva

Pokud zatím všechno vypadá v pořádku, kamarádi si autoškolu chválí, informace které jste našli jsou dostatečné, tak vám zbývá už jen jediné. Osobně se v autoškole zastavte. Sami se tak nejlépe přesvědčíte o kvalitě. Provedou vás po učebnách, uvidíte jakými vozy studenti jezdí a také potkáte lektory.

My vám ještě rádi můžeme doporučit autoškolu Real, kde s vámi budou jezdit ti největší profesionálové, kteří vás dokonale připraví nejen na řidičské závěrečné zkoušky, ale hlavně na reálný život na silnicích. Tato autoškola se také jako jedna z mála v Brně věnuje výcviku cizinců v Angličtině.

Jestli rádi řešíte vše včas, tak už určitě přemýšlíte nad tím, jaké auto si po získání řidičského průkazu pořídíte. Můžete si přečíst celý o tom, jak si nejlépe vybrat takový vhodný vůz. Podívejte se také na nabídku ojetých automobilů společnosti CARent, která vám také pomůže s veškerými administrativními formalitami.

Nexen, Barum, Sava, Kormorán a další levné pneumatiky pro váš vůz na vsenaauto.cz

Pneumatiky, Alu Kola, Ocelové disky