29/9
Vyberte si vhodné vozidlo pro sebe

Vyberte si vhodné vozidlo pro sebe

29. září 2011 v 18.00   Ostatní

V automobilovém průmyslu se každý výrobce snaží vyrábět takové vozy, o jaké mají spotřebitelé největší zájem. Jak ukazují poslední průzkumy, pokud se někdo rozhoduje, zda koupit nové, nebo ojeté auto, rozhodnutí je ve většině případů stejné. Většina lidí se rozhodne pro koupi nového auta, protože ceny zbrusu nových aut jsou dnes velmi přijatelné. Zájem je zejména o vozy, jejichž cena nepřesahuje hranici tři sta tisíc korun (12-tisíc euro). Za tuto částku jsou nabízeny většinou malé autíčka v základní výbavě. Velké komfortní rodinné auto jen těžko zakoupíte pod tuto cenovou hladinu.

U levnějších automobilech musíte počítat s tím, že pokud budete chtít něco na víc, budete si muset připlatit. První investice na Vás čeká již při koupi pneumatik, protože zákon ukládá každému majiteli vozidla povinnost používat v zimním období zimní pneumatiky. Součástí nového vozu bývají jen letní pneumatiky. Stejně si budete muset připlatit i klimatizaci, autorádio, či metalízu. Do základní výbavy většinou patří jen autolékárnička, výstražný trojúhelník a autokoberce, za ostatní autodoplňky si budete muset také připlatit.

V posledním období jsou u motoristů stále více oblíbené korejské automobily, které se snaží na trhu uspět právě cenou. Pokud ale hledáte nejen levné, ale zejména kvalitní a bezpečné auto pro sebe a svou rodinu, poohlédněte se po vozidlech, které vyrábí francouzská automobilka Citroen. Z malých automobilů jsou nejoblíbenější C-Zero, C1, zda nová C3. Pro milovníky rychlých automobilů je tu Citroen DS3, který bychom mohli nazvat malým žihadlem. Na cestách si bez problémů poradí s mnohem dražšími automobily. Pro rodiny s dětmi je zde Citroen C4 Piccaso, grand C4 picasso, Citroen C5 či Citroen C6. Ze široké nabídky automobilů si vybere skutečně každý! Testovací jízdu si můžete objednat u nejbližšího prodejce Citroen.

Nexen, Barum, Sava, Kormorán a další levné pneumatiky pro váš vůz na vsenaauto.cz

Pneumatiky, Alu Kola, Ocelové disky