12/10
Náhradní díly Multicar

Náhradní díly Multicar

12. října 2012 v 11.30   Ostatní

Malé nákladní vozy Multicar jsou v naší zemi velmi oblíbené a to i v modernizovaných a moderních verzích. Vzhledem k množství těchto nákladních vozů, které se pohybují po stavbách i areálech mnoha firma je rovněž nutné zajistit jejich opravy, které dříve nebo později budou nutné podobně jako u kteréhokoli jiného vozidla.

Proto i náš rodinný podnik Světluška s.r.o. prodává náhradní díly na Multicar. V oboru nákladních vozů se velice dobře orientujeme a jsme schopni poradit a pomoci s výběrem náhradního vozu Multicar sofistikovaně a pomoci s vyřešením i složitějších zá­vad.

Náhradní díly pro modelové řady Multicar

Náhradní díly Multicar od naší firmy můžete nakupovat nejen v kamenných prodejnách, ale také v internetovém obchodě, kde jsou všechny produkty přehledně seřazeny. Náhradní díly na Multicar u nás zakoupíte za velmi sympatické ceny a kvalitou a jakostí všech produktů si můžete být naprosto jistí. U nás zakoupíte:

Náhradní díly na Multicar M22
Náhradní díly na Multicar M24
Náhradní díly na Multicar M25
Náhradní díly na Multicar M26
Náhradní díly na Multicar Fumo

V případě, že chcete ještě více ušetřit na náhradních dílech pro svoji „Multikáru“ máte možnost využít náš Multicar Bazar, kde je možno občas sehnat velmi náhradní díly za více než skvělé ceny. je však nutno počítat s tím, že tyto náhradní díly Multicar jsou již použité.

Nexen, Barum, Sava, Kormorán a další levné pneumatiky pro váš vůz na vsenaauto.cz

Pneumatiky, Alu Kola, Ocelové disky