22/9
Kde koupit náhradní díly (nejen) na náklaďáky za dobré ceny?

Kde koupit náhradní díly (nejen) na náklaďáky za dobré ceny?

22. září 2014 v 16.30   Ostatní

Pokud jste jakkoli zainteresováni v používání větších vozidel, jistě dobře víte, že na kvalitě náhradních díků enormně záleží. Takřka stoprocentní stav vozidel je jednou z hlavních záruk toho, že nakonec bezpečně dorazí do cíle své cesty.

Eshop-svetluska.cz – náhradní díly na náklaďáky, autobusy a traktory

Internetový obchod Eshop.sveltuska.cz Vám zajišťuje cestu k náhradním dílům. V našem katalogu naleznete obrovské množství spolehlivých výrobků, počínaje náhradními díly na náklaďáky tuzemské i zahraniční výroby, ale také na autobusy a traktory. Pokud tedy hledáte dobrého prodejce, využijte našich služeb.

V každém případě si můžete zakoupit jak vysoce kvalitní náhradní díly Avia, Tatra, Liaz, Karosa či Zetor, tak pestrý sortiment zboží pro zahraniční značky vozidel. Za všechny jmenujme náhradní díly Iveco, Scania, DAF, Mercedes či náhradní díly MAN. Zkrátka a dobře, máte-li co dočinění s těmito a dalšími vozy, Světluška, s.r.o., se stane vaším spolehlivým partnerem.

Pestrý sortiment náhradních dílů Multicar

Kromě výše zmíněných výrobků pro Vás máme také pestrý sortiment náhradních dílů Multicar. To znamená na dlouhodobě užívaná víceúčelová vozidla z Německa, která patří již desítky let k velice oblíbeným i v našich luzích a hájích. O tom se ostatně i dnes můžeme přesvědčit na tuzemských silnicích.

Seženete u nás přitom náhradní díly na celou řadu modelů s touto značkou. Tedy jak na starší typy, to znamená Multicar M22 či velice populární Multicar M25, tak novější varianty vozidel, především M 30 neboli Fumo. „Multikárám“ je aktuálně 56 let a stále se poměrně často používají, a to nejen díky jejich kvalitě, ale rovněž s pomocí pravidelné péče a spolehlivých náhradních dílů!

Nexen, Barum, Sava, Kormorán a další levné pneumatiky pro váš vůz na vsenaauto.cz

Pneumatiky, Alu Kola, Ocelové disky